Crysis 2 – Världens första 3D-spel ?

För de som spelat det vet att den första delen i serien mest handlade om att smyga runt i jungeln o döda koreaner och utomjordingar. Vilket ingen hade någonting emot, då de hela tiden erbjuds olika sätt att genomföra uppdragen, alltid nya sätt att ta sig an uppdragen, och skjuta mer koreaner och utomjordingar. och nu är den andra delen av spelet under utveckling och borde nå butikerna i slutet av mars.

Så vad menar jag med titeln, klart det finns 3D-spel idag, jag har själv spelat dem, titlar som GhostRecon, God of War, Call of Duty mfl har alla delar där man kan hoppa upp och ner för berg och hus. Men i Crysis 2 kan du ta dig hela vägen upp i Empire state building för att sedan slunga dig ner mot gatunivån, bara för att du vill! eller så kan du springa runt i Chryslerbuilding eller krypa runt i kloakerna. Det Crysis 2 kommer erbjuda oss är total frihet i de 3 dimensionerna.

Men man har ju kunnat gå upp i höghus i spel sedan länge?: JA; det har man, men då har det oftast handlat om en 2-3 våningar, eller en utstakad kampanj som leder dig uppåt för brandtrappor och hissar, vilket i det fallet bara handlar om en linjär bana som du måste följa. andra spel bygger bara sina virtuella landskap i X & Y – axeln, med några få objekt som ger det lite djup medans Crysis 2 har återskapat en hel stad i inte bara X & Y led, utan också i Z-planet.

Crysis 2 är en av årets leksaker, de kommer ge oss en 3-dimensionell sandlåda med total frihet att hoppa runt i och samtidigt ge oss chansen att skjuta rymdrobotar.

Teaser 🙂

Annonser

One thought on “Crysis 2 – Världens första 3D-spel ?

  1. Det där med total frihet har man hört förut. Troligen har de väl inte för mycket frihet utan bara rolig frihet. Killzone 3 verkar också bli ett spel som drar nytta av de tre dimensionerna tycker du inte?

Kommentarer inaktiverade.