When pigs fly!

Angry Birds är ett pussel-spel utvecklat av företaget Rovio, som är baserade i Finland. Sedan dess release för  iPhone och iPod Touch,  har över 10 miljoner exemplar av spelet köpts,  och andra versioner har dykt upp för andra touchscreen-baserade smartphones.

Den 11:e november var det dags för första Social Gaming Summit! Bland talarna fanns Rovio:s VD Peter Vesterbacka, och han har gett oss lite information om företagets succéspel Angry Birds.

Olika Twitteranvändare har spridit en hel del information, och bland de saftigaste nyheterna är att det kommande Angry Birds: multiplayer kommer att likna ”old school worms”, även om detaljerna ännu inte har kommit ut! Detta får en hel del fans att bli extremt glada inför det nya spelet!

När det gäller framtiden, utesluter Vesterbacka Angry Birds 2 men antyder om att det kanske blir en ”överrasknings” remake av det första spelet som  kommer att berätta historien från grisarnas synvinkel. Han avslöjar också att Angry Birds kommer till PSN (playstation network), Wii och Xbox(360) ”till att börja med.”
Det lär bli en god framtid med tanke på Rovio:s planer! 🙂

Over and out!
Lil’ P

Annonser

One thought on “When pigs fly!

Kommentarer inaktiverade.